keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Uuden aika

Kuukausien jahkailun jälkeen huomasin ryhtyväni julkaisemaan blogia. Niin se meni, että istuin koneeni äärelle ja tein google-haun hakusanalla blogin tekeminen, ja sitten vain ryhdyin tekemään; luomaan blogia, tätä jota nyt luet.

Aiemmin päivällä, myöskin kuukausien jahkailun jälkeen, vain laitoin lenkkarit jalkaan, lähdin ulos ja aloin juosta. Niin yksinkertaista se on, asioiden tekeminen: ryhtyy vain toimeen. Monesti kuitekin huomaa, että sellaisetkin asiat , joihin haluaisi ryhtyä, jäävät tekemättä. Sitä haluaa vaikkapa aloittaa tanssitunnit, syödä terveellisemmin, lopettaa kahvin juonnin tai tupakoinnin, matkustaa Italiaan, järjestää varaston tai viettää enemmän aikaa perheensä kanssa. Sitten kuitenkaan  tanssitunneille ei tule lähdettyä, kaupasta tulee ostettua pakastepizzaa, ja kahviakin tarjotaan joka paikassa eikä kehtaa kieltäytyä. Varaston järjestämiseen ei vaan ikinä jää aikaa ( vaikka facebookissa kyllä ehtii käydä lukemassa kavereiden päivityksiä). Syitä olla tekemättä mitä haluaa , löytyy yllin kyllin. Tietenkin kaikella on aikansa ja paikkansa, ja välillä on hyvä ollakin tekemättä mitään, mutta jos se mitä elämäänsä kaipaa ja mitä elämässään tekee eivät ole linjassa, aiheutuu siitä oman kokemukseni mukaan tyytymättömyyden kokemista.

Omalla kohdallani huomasin, että minulle tekemään ryhtymisen esteenä ovat pitkälti olleet vanhat ajatusmallit. " Blogin luominen on varmaan vaikeaa. ", " Kuka olisi kiinnostunut minun kirjoituksistani." , " Minkähänlaista palautetta saan, vai saanko lainkaan" , " En minä ehdi mitään kirjoitella." jne. Tänään vihdoin päätin, että nyt on aika alkaa ajatella uudella tavalla. Minähän luon ajatuksillani todellisuuteni; josko sitten loisin todellisuudestani jotain missä viihdyn. Olen jo kauan sitten saanut tiedon ajatusten ja sanojen luovasta voimasta, mutta tämän tiedon todentaminen elämässäni on ollut haastavaa.Viime aikoina olen saanut paljon apua uudistumisessa New Paradigm Multidimensional Transformation tekniikoista, Ja Akashic Record-luennan yhteydessä saamistani  mantroista. Kiitos Veronica Ramsdahl ( New Paradigm MDT ) ja Vesta Sariola ( Akashic Record ) <3

Suosittelen lämpimästi kaikille omien ajatusmallien päivittämistä omaa hyvinvointia tukeviksi! Tietokoneeni toimii taas moitteettomasti kun siitä poistettiin tarpeettomia ohjelmia, haittaohjelmia ja se " harmonisoitiin" : nyt teen samaa itselleni, onhan uusi vuosi ja uuden aika.

Ehdinkin tästä vielä kauppaan ostamaan lampun makuuhuoneeseen, vastahan se pari viikkoa sitten simahti.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti